Interessante Links

Samen met onderstaande partijen / organisaties probeer ik nog meer impact te realiseren en mensen in beweging te krijgen. Mocht je meer willen weten, klik gerust verder! Zou je niet weten waar je precies terecht kunt met jouw vraag? Laat het me weten en ik zorg dat er, met de juiste personen, een aanbod op maat geboden kan worden.


http://www.ministerievancocreatie.nl/ 

Een samenwerkingsverband waar ik trots aan deelneem om voor ieder bedrijf in de juiste samenstelling van personen een waanzinnige creatieve sessie kunnen faciliteren.

www.gavedingendoen.nl

Als creatief facilitator zet ik me graag in voor personen / organisaties / verenigingen die ontzettend graag hun droom willen delen om verder te kunnen met nieuwe ideeen, maar niet precies weten hoe zonder budget. Gave Dingen Doen is een platform voor open- en sociale innovatie, waar mensen en bedrijven elkaar helpen om ideeën, vragen of dromen te realiseren. Mocht je graag jouw idee pitchten gevolgd door een creatieve en inspirerende sessie om naar huis te gaan met onwijs veel energie en mogelijkheden, neem dan contact op!

www.ninabellen.nl

Met veel plezier werken Nina en ik samen om bedrijven te kunnen helpen aan teamuitjes die vooral héél veel plezier brengen, maar inhoudelijk ook zorgen voor een sterker team. Men leert elkaar en zichzelf beter kennen en is met name lekker bezig!

https://www.companyhit.com/

Om lekker veel variatie in teambuilding te kunnen brengen, werk ik samen met Company Hit. Samen zorgen we ervoor dat het team aan de slag gaat met allerlei facetten van de muziek wereld om een eigen track te produceren naast het intensief samenwerken en in gesprek zijn over belangrijke kenmerken van een goed werkend team.

www.tomvaessen.nl

www.blikethiek.nl/

www.impactfabriek.com/

www.visueelvertaler.nl

www.brucebanner.nl

www.coachjanssen.nl/

www.zuiverondernemen.nl/